13/12/2009 Community Manager

“Càstins” 2008 – 2009

Sinopsis:
poster-castins-1Ja fa més de trenta anys que la companyia de teatre Diabéticas Aceleradas passeja els seus muntatges pels escenaris de les Illes i altres llocs de la geografia insular i peninsular. La crisi creativa davant les demandes d’un nou públic s’ha fet evident i un gran dubte els paralitza a l’hora d’enfrontar-se amb la nova estrena.

Davant aquesta situació la directora de la companyia, na Letizia Sugar Noguera, neboda de l’històric actor fundador del grup, el nou productor, l’agressiu Mario Conazo, i la productora executiva, na Loles Gijón, decideixen convocar un casting obert per triar no tan sols els actors i les actrius del que ha de ser el nou muntatge, que donades les circumstàncies a la força ha de ser un èxit, sinó també l’estil de l’obra: teatre polític, comèdia de sofà, cabaret, monòlegs, un seguit d’esquetxos…?

El casting és a punt de començar, els aspirants i les aspirants fan coa a les portes del local. A partir d’aquí qualsevol cosa pot passar. Això és Diabéticas Aceleradas.

 

Llámanos, escríbenos o visítanos